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Restaurant in Ile Rousse, Corsica

The Restaurant
« Joséphine à table »
  • Jusqu'à la fin du moi de mai, le restaurant est ouvert du mercredi au dimanche, de 19h30 à 22h30.

  • À partir du mois juin, le restaurant est ouvert du mardi au dimanche, 19h00 à 22h30.

Profitez d’un dîner sur notre terrasse, face aux montagnes, ou dans notre salle au décor épuré. La cuisine gourmande de notre chef Jonathan est à base de produits frais de saison. Lors de votre visite, des  suggestions vous seront présentées.

Joséphine à Table
La Carte

Starters


  • Mussel Decortication in Creamy Leek Fondue

    17€
  • Black Pudding Crunch with Apples, Small Bacon Pieces, and Red Onion

    17€
  • A Few Pan-Fried Snails with Porcini Mushrooms, Reduced Light Cream

    19€
  • Poached Egg à la Minute on Morel Infusion

    19€
  • Hand-Cut Red Tuna Tartare with Virgin Oil

    19€

Main Courses


  • Wild Prawns on Smoked Salmon Infused Risotto

    35€
  • Red Tuna Unilateral with Sweet Candied Ginger

    29€
  • Cod Loin on the Plancha, Red Wine Sauce

    30€
  • Cut of Marinated Beef Cheek like a Grand Huntsman

    28€
  • Beef Fillet and Pan-Seared Foie Gras Escalope

    34€

Cheeses


  • Assorted Cheese Selection

    15€

Desserts


  • Joséphine's Thin Apple Tart with Dulce de Leche

    12€
  • Pithiviers and Its Light Cream

    12€
  • Flambéed Fruit Medley Pan-Fried with Rum

    11€
  • Pear Gaspacho, Lemon Sorbet, and Liquid Caramel

    11€
  • Chilled Rose Velouté and Yuzu Sorbet

    12€

The breakfast

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